Este demonstrat deja! În Chişinău, ca să eviţi neplăcerile în trafic, fiind conducător de autovehicul, trebuie să respecţi întocmai regulile de circulaţie, dar şi să menţii regimul de viteză.

De asemenea, după cum se mai precizează în mai toate şcolile auto, chiar dacă ai prioritate pe drum, viteza trebuie redusă în apropiere de intersecţii şi/sau treceri pentru pietoni, asta pentru că acest lucru te poate scăpa de multe situaţii neprevăzute.

Pe capul unui şofer de 29 de ani din capitală a şi venit o astfel de situaţie neprevăzută, în dimineaţa zilei de ieri, iar acum riscă o sancţiune usturătoare, deşi mulţi vor spune că nu este cu nimic vinovat. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul accidentului cu pietonul lovit, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!