/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atenţie la pietoni! Puteţi evita mari neplăceri dacă nu vă grăbiţi ca acest şofer

20 septembrie 2020, ora 13:04

Este demonstrat deja! În Chişinău, ca să eviţi neplăcerile în trafic, fiind conducător de autovehicul, trebuie să respecţi întocmai regulile de circulaţie, dar şi să menţii regimul de viteză.

De asemenea, după cum se mai precizează în mai toate şcolile auto, chiar dacă ai prioritate pe drum, viteza trebuie redusă în apropiere de intersecţii şi/sau treceri pentru pietoni, asta pentru că acest lucru te poate scăpa de multe situaţii neprevăzute.

Pe capul unui şofer de 29 de ani din capitală a şi venit o astfel de situaţie neprevăzută, în dimineaţa zilei de ieri, iar acum riscă o sancţiune usturătoare, deşi mulţi vor spune că nu este cu nimic vinovat. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul accidentului cu pietonul lovit, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram