Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu spune că nu au fost depistate acțiuni ilegale ce țin de organizarea nunții fiului premierului din partea lui Ion Chicu. Mai mult, șeful MAI apune că în prezent în gestiunea instituției sunt anchete mai importante, scrie protv.md.

În timp ce desfășurarea petrecerii a fost criticată dur de societatea civilă, sursa citată scrie că Pavel Voicu „l-a ridicat în slăvi” pe premier, or potrivit ministrului, Ion Chicu a anulat nunta fiului său care urma să aibă loc într-un local din Chișinău și astfel, prim-ministrul ar trebuie să fie un exemplu pentru toți.

Amintim că MAI a pornit o anchetă în urma petrecerii care s-a desfășurat la vinăria Poiana, unde a avut loc o ceremonie cu ocazia căsătoriei fiului premierului Ion Chicu, în plină pandemie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!