/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ministrul de Interne susține că Ion Chicu ar putea să nu fie tras la răspundere pentru petrecerea fiului său

missing
20 septembrie 2020, ora 11:58

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu spune că nu au fost depistate acțiuni ilegale ce țin de organizarea nunții fiului premierului din partea lui Ion Chicu. Mai mult, șeful MAI apune că în prezent în gestiunea instituției sunt anchete mai importante, scrie protv.md.

În timp ce desfășurarea petrecerii a fost criticată dur de societatea civilă, sursa citată scrie că Pavel Voicu „l-a ridicat în slăvi” pe premier, or potrivit ministrului, Ion Chicu a anulat nunta fiului său care urma să aibă loc într-un local din Chișinău și astfel, prim-ministrul ar trebuie să fie un exemplu pentru toți.

Amintim că MAI a pornit o anchetă în urma petrecerii care s-a desfășurat la vinăria Poiana, unde a avut loc o ceremonie cu ocazia căsătoriei fiului premierului Ion Chicu, în plină pandemie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram