/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un tânăr din Canada va răspunde penal pentru că dormea în timpul condusului, într-o Tesla

missing
20 septembrie 2020, ora 13:09

Un tânăr din Canada a fost pus sub acuzare pentru că dormea în timp ce mașina lui, un electromobil Tesla cu sistem de pilotare semi automatizată, modul fiind numit Autopilot, a atins o viteză de 150 km/h!

Aceasta ar fi prima situaţie înregistrată oficial în Canada, dar şi prima situaţie cunoscută pentru că a rezultat într-o acuzaţie atât de serioasă, mai mult decât o simplă amendă.

Potrivit CBC News, când polițiștii au pornit girofarul maşinii de patrulare, și ceilalți șoferi s-au dat din calea lor, mașina Tesla pur şi simplu a accelerat (limita de viteză în modul Autopilot este 150 km/h). Poliția din provincia Alberta a anunțat că ambele scaune din față erau întinse, iar șoferul și pasagerul dormeau. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram