Un tânăr din Canada a fost pus sub acuzare pentru că dormea în timp ce mașina lui, un electromobil Tesla cu sistem de pilotare semi automatizată, modul fiind numit Autopilot, a atins o viteză de 150 km/h!

Aceasta ar fi prima situaţie înregistrată oficial în Canada, dar şi prima situaţie cunoscută pentru că a rezultat într-o acuzaţie atât de serioasă, mai mult decât o simplă amendă.

Potrivit CBC News, când polițiștii au pornit girofarul maşinii de patrulare, și ceilalți șoferi s-au dat din calea lor, mașina Tesla pur şi simplu a accelerat (limita de viteză în modul Autopilot este 150 km/h). Poliția din provincia Alberta a anunțat că ambele scaune din față erau întinse, iar șoferul și pasagerul dormeau. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!