Igor Dodon, candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie curent, a depus astăzi listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală privind înscrierea în cursa electorală.

„Astăzi grupul de inițiativă a depus semnăturile necesare pentru înregistrarea candidaturii mele în alegerile prezidențiale. Au fost colectate de la 800 până la 1000 de semnături din 24 de unități administrativ teritoriale de nivelul doi, inclusiv 4240 din mun. Chișinău, 1309 – mun. Bălți, 1770 din Găgăuzia. În total – 25 mii de semnături”, a anunțat Igor Dodon.

Potrivit reprezentanților CEC, documentele și listele de subscripție urmează să fie verificate în decursul a șapte zile, după care se va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Precizăm că perioada de colectare a semnăturilor se va încheia pe 1 octombrie inclusiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!