/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Igor Dodon a depus listele cu semnături la CEC

missing
21 septembrie 2020, ora 16:48

Igor Dodon, candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie curent, a depus astăzi listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală privind înscrierea în cursa electorală.

„Astăzi grupul de inițiativă a depus semnăturile necesare pentru înregistrarea candidaturii mele în alegerile prezidențiale. Au fost colectate de la 800 până la 1000 de semnături din 24 de unități administrativ teritoriale de nivelul doi, inclusiv 4240 din mun. Chișinău, 1309 – mun. Bălți, 1770 din Găgăuzia. În total – 25 mii de semnături”, a anunțat Igor Dodon.

Potrivit reprezentanților CEC, documentele și listele de subscripție urmează să fie verificate în decursul a șapte zile, după care se va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Precizăm că perioada de colectare a semnăturilor se va încheia pe 1 octombrie inclusiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram