Divizia americană a KIA Motors a decis să realizeze un truc destul de periculos, ca parte a unei campanii de promovare a proaspătului sedan K5 lansat local. Cu un exemplar modificat s-a făcut o întoarcere la 360 de grade, în aer, în cadrul unei salt de pe o rampă.

În iulie, brandul a mai folosit modelul pentru un alt truc cu implicarea a trei exemplare K5, două dintre care au sărit unul spre altul pe o rampă de 10 metri, iar a treia maşină a făcut concomitent în întoarcere la 180 de grade sub ele.

Şi dacă atunci a fost “floare la ureche”, acum sarcina a fost mai complicată. După salt, mașina a aterizat pe partea stângă a rampei, a lovit ușor bara de protecție frontală și chiar a fost aproape de răsturnare, însă ideea a fost realizată cu succes. Vezi imaginile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!