/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

KIA a recurs la un truc periculos pentru a promova noul K5

21 septembrie 2020, ora 13:36

Divizia americană a KIA Motors a decis să realizeze un truc destul de periculos, ca parte a unei campanii de promovare a proaspătului sedan K5 lansat local. Cu un exemplar modificat s-a făcut o întoarcere la 360 de grade, în aer, în cadrul unei salt de pe o rampă.

În iulie, brandul a mai folosit modelul pentru un alt truc cu implicarea a trei exemplare K5, două dintre care au sărit unul spre altul pe o rampă de 10 metri, iar a treia maşină a făcut concomitent în întoarcere la 180 de grade sub ele.

Şi dacă atunci a fost “floare la ureche”, acum sarcina a fost mai complicată. După salt, mașina a aterizat pe partea stângă a rampei, a lovit ușor bara de protecție frontală și chiar a fost aproape de răsturnare, însă ideea a fost realizată cu succes. Vezi imaginile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram