Seria de curse Porsche Carrera Cup Deutschland şi-a marcat deschiderea noului sezon cu doar câteva ore înainte de startul cursei de 24 de ore de la Le Mans, pe acelaşi circuit, în acest weekend.

Pe post de Safety Car, la inaugurare şi în cadrul turului de încălzire, a fost folosit în premieră un Porsche Taycan Turbo!

Cursa de deschidere cu o durată de 45 de minute a avut loc pe Circuit de la Sarthe în ziua de sâmbătă. Piloții germani au revenit pe pistă pentru prima dată în acest an și s-au aliniat pe grila de start cu concurenții din seria Porsche Carrera Cup France. Vezi mai multe detalii şi cum a rulat pe circuit electromobilul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!