Primarul Ion Ceban, despre parcările din Chişinău: “Vom crea o hartă cu locurile legale”

21 septembrie 2020, ora 15:28
Distribuie:

Autorităţile s-au apucat să urgenteze găsirea de soluţii pentru problema parcărilor haotice din municipiu. Anunţul a fost făcut public chiar de către primarul general Ion Ceban.

Printre altele, edilul capitalei a notat că în prezent este în proces de elaborare o hartă electronică a parcărilor cu plată din capitală, cele care sunt în prezent în gestiune privată. Pe această platformă vor fi plasate şi străzile unde este permisă parcarea maşinilor pe carosabil.

În plus, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie, de comun cu Inspectoratul Naţional de Securitate Publică al IGP, lucrează la evaluarea străzilor din zona centrală a oraşului, acolo unde se poate începe proiectul pilot de sistematizare a parcajelor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram