/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Tot mai mulți șoferi care se urcă beți la volan. Câți au fost identificați în ultimele două zile

missing
21 septembrie 2020, ora 14:43

Nicio zi fără șoferi care se urcă în stare de ebrietate alcoolică la volan. Mai mult, în ultima perioadă sunt identificați tot mai mulți conducători care nu dețin un permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, numărul înlcărilor este în creșetere în timpul zilelor de odihnă, astfel, doar ultimele în două zile fiind documentate peste 1 400 de încălcări ale circulației rutiere și ordinii publice.

Totodată, Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că, în acest timp, 37 de șoferi au depășit limita de viteză, 49 de șoferi conduceau în stare de ebrietate alcoolică, iar alți 45 nu avea un permis de conducere.

Precizăm că în acestă perioadă au fost înregistrate15 accidente rutiere, fiind răniți 18 oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram