Nicio zi fără șoferi care se urcă în stare de ebrietate alcoolică la volan. Mai mult, în ultima perioadă sunt identificați tot mai mulți conducători care nu dețin un permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, numărul înlcărilor este în creșetere în timpul zilelor de odihnă, astfel, doar ultimele în două zile fiind documentate peste 1 400 de încălcări ale circulației rutiere și ordinii publice.

Totodată, Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că, în acest timp, 37 de șoferi au depășit limita de viteză, 49 de șoferi conduceau în stare de ebrietate alcoolică, iar alți 45 nu avea un permis de conducere.

Precizăm că în acestă perioadă au fost înregistrate15 accidente rutiere, fiind răniți 18 oameni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!