Cu câteva clipe înainte de startul ediţiei a 88-a a maratonului de 24 de ore de la Le Mans, din weekend-ul care a trecut, Toyota GAZOO Racing a adus pe Circut de la Sarthe prototipul noului său hipercar de curse GR Super Sport, însă într-o variantă nemaivăzută până acum – decapotabilă!

Toyota spune că GR Super Sport s-a întors astfel la casa sa spirituală pentru a rula în public pentru prima dată, ca parte a procesului său de dezvoltare în curs de desfășurare.

Bazat pe TS050 HYBRID, modelul personalizat într-o decapotabilă și cu un camuflaj în stilul culorilor echipei, prototipul a realizat un tur demonstrativ înainte de a participa la ceremonia de returnare a trofeului Le Mans pentru cursa din acest an. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini cu maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!