/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Toyota a venit la Le Mans cu noul GR Super Sport într-o variantă decapotabilă

missing
21 septembrie 2020, ora 12:27

Cu câteva clipe înainte de startul ediţiei a 88-a a maratonului de 24 de ore de la Le Mans, din weekend-ul care a trecut, Toyota GAZOO Racing a adus pe Circut de la Sarthe prototipul noului său hipercar de curse GR Super Sport, însă într-o variantă nemaivăzută până acum – decapotabilă!

Toyota spune că GR Super Sport s-a întors astfel la casa sa spirituală pentru a rula în public pentru prima dată, ca parte a procesului său de dezvoltare în curs de desfășurare.

Bazat pe TS050 HYBRID, modelul personalizat într-o decapotabilă și cu un camuflaj în stilul culorilor echipei, prototipul a realizat un tur demonstrativ înainte de a participa la ceremonia de returnare a trofeului Le Mans pentru cursa din acest an. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini cu maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram