Uniunea Europeană oferă sprijin Republicii Moldova pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din zonele rurale ale țării. Programul „Politici de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii din zonele rurale”, finanțat de UE, a fost lansat astăzi.

Programul de asistență tehnică „Politici de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii din zonele rurale”, are ca obiectivul general contribuirea la îmbunătățirea calității condițiilor de viață în zonele rurale pentru o dezvoltare durabilă și favorabilă incluziunii Republicii Moldova și va avea o durată de 29 de luni.

De asemenea, proiectul vine să îmbunătățească accesul IMM-urilor din zonele rurale la instrumente și servicii pentru dezvoltarea afacerilor.

În Republica Moldova, 99% din toate întreprinderile sunt întreprinderi mici și mijlocii, dintre care 80% sunt clasificate ca microîntreprinderi, cu mai puțin de 10 angajați. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!