/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UE oferă sprijin Republicii Moldova pentru dezvoltarea IMM-urilor din zonele rurale ale țării

21 septembrie 2020, ora 17:45

Uniunea Europeană oferă sprijin Republicii Moldova pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din zonele rurale ale țării. Programul „Politici de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii din zonele rurale”, finanțat de UE, a fost lansat astăzi.

Programul de asistență tehnică „Politici de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii din zonele rurale”, are ca obiectivul general contribuirea la îmbunătățirea calității condițiilor de viață în zonele rurale pentru o dezvoltare durabilă și favorabilă incluziunii Republicii Moldova și va avea o durată de 29 de luni.

De asemenea, proiectul vine să îmbunătățească accesul IMM-urilor din zonele rurale la instrumente și servicii pentru dezvoltarea afacerilor.

În Republica Moldova, 99% din toate întreprinderile sunt întreprinderi mici și mijlocii, dintre care 80% sunt clasificate ca microîntreprinderi, cu mai puțin de 10 angajați. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram