/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ultima oră! Încă opt persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore

missing
21 septembrie 2020, ora 16:51

Încă opt decese provocate de noul coronavirus au fost atestate în ultimele 24 de ore, în Republica Moldova. Bilanțul celor decedați a ajuns la 1 211. 

Deces 1204: Bărbat de 64 ani, din raionul Anenii Noi. Internat la data de 15 septembrie la Spitalul Raional Anenii-Noi. Comorbidități: obezitate, cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 1205: Femeie de 83 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 8 septembrie la Spitalul Clinic Bălți. Comorbdități: cardiopatie, hipertensiune  arterială.

Deces 1206: Bărbat de 51 ani, din raionul Briceni. Internat la data de 13 septembrie la Spitalul Raional Briceni. Comorbidități: delirium tremens.

Deces 1207: Bărbat de 57 ani, din raionul Criuleni. Transferat la data de 10 septembrie, de la Spitalul Raional Criuleni, la Spitalul “Sf. Treime”. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 1208: Femeie de 57 ani, din Transnistria. Comorbidități: schizofrenie.

Deces 1209: Femeie de 80 ani, din Transnistria. Comorbidități: diabet, patologie cardiacă.

Deces 1210: Bărbat de 48 ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică.

Deces 1211: Cu profund regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a dlui Iurie Solomon, în vârstă de 45 ani, care activa în calitate de medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”. Acesta a fost internat la data de 10 septembrie la Spitalul Clinic Republican. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

MSMPS exprimă sincere condoleanțe rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a dlui Alexei Sofroni în vârstă de 77 ani, doctor habilitat în științe medicale, disciplina de gastroenterologie, Departamentul Medicina Internă, USMF. Dl Sofroni a decedat urmare a complicațiilor post-COVID-19,  rezultatul ultimului test fiind negativ,  la data de 15 septembrie. Acesta urma tratament  în cadrul Spitalului Clinic Republican, fiind internat la data de 25 august. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Până la ziua de astăzi, 35 de lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram