auto

Un bărbat din Detroit a fost arestat după ce a sărit cu succes peste un pod mobil

21 septembrie 2020, ora 13:06
Distribuie:

Un automobilist nesăbuit din Detroit s-a “fript” în raport cu legea după ce şi-a spus că este un erou şi că poate sări un pod mobil (basculant) cu maşina personală. Potrivit presei locale, incidentul cu pricina a avut loc în seara zilei de miercuri, 16 septembrie, când tipul se plimba de-a lungul străzii care se întinde peste râul Rouge.

În momentul în care a ajuns în preajma podului care se poate desface pentru ca nave maritime să poată trece pe sub el, acesta a început să ridice, ceea ce, în condiții normale, ar fi un indiciu pentru orice şofer ca să se oprească.

Conducătorul auto, cu toate acestea, a avut o abordare alternativă destul de prost concepută și a optat să calce acceleratorul în podea deşi deschiderea podului era în proces, iar cele două părţi formau deja nişte rampe. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram