Un automobilist nesăbuit din Detroit s-a “fript” în raport cu legea după ce şi-a spus că este un erou şi că poate sări un pod mobil (basculant) cu maşina personală. Potrivit presei locale, incidentul cu pricina a avut loc în seara zilei de miercuri, 16 septembrie, când tipul se plimba de-a lungul străzii care se întinde peste râul Rouge.

În momentul în care a ajuns în preajma podului care se poate desface pentru ca nave maritime să poată trece pe sub el, acesta a început să ridice, ceea ce, în condiții normale, ar fi un indiciu pentru orice şofer ca să se oprească.

Conducătorul auto, cu toate acestea, a avut o abordare alternativă destul de prost concepută și a optat să calce acceleratorul în podea deşi deschiderea podului era în proces, iar cele două părţi formau deja nişte rampe. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!