Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 44 de ani a fost descoperit în spatele unui garaj din sectorul Botanica al Capitalei. Doi bărbați cu vârstele de 39 ani și 43 de ani au fost reținuți de poliție pentru comiterea unui omor intenționat.

Polițiștii au fost sesizați la data de 9 septembrie,  de către locatarul unui bloc de locuit amplasat pe strada Independenței, precum că a depistat cadavrul unui bărbat în spatele unui garaj. La locul faptei imediat s-a deplast grupa operativă a inspectoratului și medicul legist. La examinarea cadavrului de către medicul legist au fost depistate mai multe plăgi tăiate-înțepate în regiunea capului și feței, urmare la ce au dus la decesul bărbatului. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 44 ani și era fără loc permanent de trai.

Doi bărbați riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor

Doi bărbați cu vârstele de 39 ani și 43 de ani, fără loc permament de trai, au fost reținuți de către ofițerii secțieivestigare infracțiuni și urmărire penă a Inspectoratului de Polițiecie de Poliie de Poliie. Chișinu de comun cu procurorul Procuraturii mun. Кишинев, oficiul Botanica, pentru comiterea unui omor intenționat.

Doi bărbați riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor

Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chisinău pe Luni, 21 сентября 2020 г.

Pe cazul dat forțele de ordine imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală, pentru a identifica și reține făptașii.

Urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspecții în comiterea infracțiunii au localizați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția comunicând că se cunoșteau cu victima. Iar în ziua când s-a produs crima ei împreună au consumat băuturi alcoolice după care între victimă și suspecți s-a iscat un conflict. Ulterior indivizii cu un robinet i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, după care au plecat de la locul comiterii infracțiunii. Indivizii nu sunt la prima abatere aceștia fiind judecați pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și furt.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetatți penal în conformitate cu prevederile art. 145 C.P ,,Omor intenționat”, care conform  legislație se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!