/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Corpul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit în spatele unui garaj de la Botanica. Poliția: suspecții au fost reținuți

missing
21 septembrie 2020, ora 13:15

Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 44 de ani a fost descoperit în spatele unui garaj din sectorul Botanica al Capitalei. Doi bărbați cu vârstele de 39 ani și 43 de ani au fost reținuți de poliție pentru comiterea unui omor intenționat.

Polițiștii au fost sesizați la data de 9 septembrie,  de către locatarul unui bloc de locuit amplasat pe strada Independenței, precum că a depistat cadavrul unui bărbat în spatele unui garaj. La locul faptei imediat s-a deplast grupa operativă a inspectoratului și medicul legist. La examinarea cadavrului de către medicul legist au fost depistate mai multe plăgi tăiate-înțepate în regiunea capului și feței, urmare la ce au dus la decesul bărbatului. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 44 ani și era fără loc permanent de trai.

Doi bărbați riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor

Doi bărbați cu vârstele de 39 ani și 43 de ani, fără loc permament de trai, au fost reținuți de către ofițerii secțieivestigare infracțiuni și urmărire penă a Inspectoratului de Polițiecie de Poliie de Poliie. Chișinu de comun cu procurorul Procuraturii mun. Кишинев, oficiul Botanica, pentru comiterea unui omor intenționat.

Doi bărbați riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor

Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chisinău pe Luni, 21 сентября 2020 г.

Pe cazul dat forțele de ordine imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală, pentru a identifica și reține făptașii.

Urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, suspecții în comiterea infracțiunii au localizați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția comunicând că se cunoșteau cu victima. Iar în ziua când s-a produs crima ei împreună au consumat băuturi alcoolice după care între victimă și suspecți s-a iscat un conflict. Ulterior indivizii cu un robinet i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, după care au plecat de la locul comiterii infracțiunii. Indivizii nu sunt la prima abatere aceștia fiind judecați pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și furt.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetatți penal în conformitate cu prevederile art. 145 C.P ,,Omor intenționat”, care conform  legislație se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram