O mașină a fost făcută scrum, iar alte două au ars parțial, în urma unui incendiu izbucnit, noaptea trecută, în sudul țării. Incidentul s-a produs în curtea unui bloc de locuit, din orașul Vulcănești. Incendiul era atât de puternic, încât pompierii s-au apropiat cu greu de autoturismele în flăcări. Din fericire, în momentul arderii, în vehicule nu se afla nicio persoană.

Apelul la Serviciul 112 a parvenit în jurul orei unu noaptea. Potrivit pompierilor, focul ar fi izbucnit de la un automobil de marca BMW X5, iar ulterior s-a extins și la alte două vehiculele din preajmă. Mai mult, autoturismele erau parcate chiar în apropierea geamurilor de la parterul blocului de locuit.

LILIANA PUȘCAȘU, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IGSU: Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că un BMW X5 a fost cuprins de flăcări. Incendiul a mai afectat partea dreaptă a unui automobil de model Peugeot și, parțial, un vehicul de model Volkswagen”.

Din păcate, automobilul de la care a pornit focul a ars în totalitate. Oamenii legii cercetează circumstanțele producerii incendiului. În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 72 de situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!