auto

20 de ani de Skoda Fabia Combi! Câţi oameni au optat anume pentru acest model

22 septembrie 2020, ora 17:16
Distribuie:

Încă o zi de naștere specială marchează Skoda în acest an, a unui model care pare neînsemnat, însă nu este aşa. Povestea de succes a Skoda Fabia Combi a început acum 20 de ani, în octombrie 2000, cu premiera sa în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Prima generație a Fabia Combi, care a fost lansată la un an după versiunea hatchback a primei Fabia și a fost votată “Mașina anului 2001” în Republica Cehă, a cucerit mulți fani cu cea mai mare putere: a fost una dintre puținele mașini într-o astfel de caroserie, din segmentul de mașini mici, care a oferit mult spațiu pentru pasageri și o capacitate de încărcare cuprinsă între 426-1.225 litri, toate într-un pachet de doar 4.22 metri lungime – valori care au crescut în modelele generațiilor următoare.

Combinat cu un raport excelent preț-performanță, spațiul oferit a făcut din Fabia Combi un companion popular de zi cu zi, în special în rândul familiilor tinere, timp de două decenii. Află mai multe detalii interesante despre model, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram