Încă o zi de naștere specială marchează Skoda în acest an, a unui model care pare neînsemnat, însă nu este aşa. Povestea de succes a Skoda Fabia Combi a început acum 20 de ani, în octombrie 2000, cu premiera sa în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Prima generație a Fabia Combi, care a fost lansată la un an după versiunea hatchback a primei Fabia și a fost votată “Mașina anului 2001” în Republica Cehă, a cucerit mulți fani cu cea mai mare putere: a fost una dintre puținele mașini într-o astfel de caroserie, din segmentul de mașini mici, care a oferit mult spațiu pentru pasageri și o capacitate de încărcare cuprinsă între 426-1.225 litri, toate într-un pachet de doar 4.22 metri lungime – valori care au crescut în modelele generațiilor următoare.

Combinat cu un raport excelent preț-performanță, spațiul oferit a făcut din Fabia Combi un companion popular de zi cu zi, în special în rândul familiilor tinere, timp de două decenii. Află mai multe detalii interesante despre model, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!