/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Un liceu din orașul Drochia - închis, după ce opt profesori au fost diagnosticați cu virusul COVID

missing
22 septembrie 2020, ora 18:44

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Drochia a fost închis, după ce opt profesori au fost diagnosticați cu virusul COVID-19. Autoritățile locale spun că instituția de învățământ ar putea să-și deschidă ușile pe 6 octombrie. 

„Cu părere de rău suntem nevoiți să sistăm activitatea Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”. Decizia dată fost luată în urma demersurilor înaintate de către Centrul de Sănătate Publică Soroca şi Direcția învățământ, tineret și sport”, se arată într-un comunicat al Consiliului Raional Drochia.

Liceul va activa în regim online. Autoritățile locale spun că durata sistării poate fi revizuită în funcție de evoluția situației epidemiologice.

Până în prezent, în raionul Drochia au fost confirmate 610 cazuri de coronavirus. 26 de persoane au pierdut lupta cu virusul, iar 522 s-au tratat. Sub supravegherea medicilor se află 767 de persoane.

Foto: Consiliul raional Drochia.

Date alarmante! Alte 650 de persoane s-au infectat de coronavirus în Republica Moldova

ULTIMA ORĂ! Antirecord de decese în Republica Moldova. Astăzi 19 oameni au pierdut lupta cu COVID-19

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram