Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil și secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, au plecat într-o vizită oficială la Strasbourg. Cei doi urmează să discute despre viitoarele alegeri prezidențiale cu oficiali din Consiliul Europei și din cadrul Comisiei de la Veneția.

Dorin Cimil și Maxim Lebedinschi urmează să se întâlnească cu directorul Directoratului general pentru Programe al Consiliului Europei, secretarul adjunct al Comisiei de la Veneția, șeful Direcției alegeri și partide politice din secretariatul Comisiei de la Veneția.

L-am contactat pe Maxim Lebedinschi, însă acesta a refuzat să ne dea detalii despre vizită, spunând că toate informațiile vor fi publicate pe site-ul CEC-ului.

Vizita președintelui și secretarului CEC va dura două zile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!