Războiul localnicilor cu şoferii care îşi parchează maşinile aiurea şi blochează accesul spre tomberoanele de gunoi continuă în Chişinău. Nicio milă nu există nici faţă de cei care au ditamai un automobil premium cu stea în frunte, cum ar fi acest Mercedes-Benz S-Class de generaţie mai veche.

Într-o curte dintr-un sector al capitalei, sedanul în cauză a fost “trântit” peste noapte într-un loc necorespunzător. Proprietarul nici măcar uniform nu s-a gândit să-l aranjeze la urma urmei.

Un astfel de comportament iresponsabil a şi fost “pedepsit” de vreun vecin, care a ataşat un pachet cu deşeuri de steaua de pe vârful capotei, în speranţa că pentru şofer va fi o lecţie şi în viitor va parca corect, dar şi acolo unde trebuie. Vezi situaţia pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!