/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Imaginea zilei: La ce bun mai poate fi folosită steaua de pe maşinile Mercedes-Benz

missing
22 septembrie 2020, ora 10:35

Războiul localnicilor cu şoferii care îşi parchează maşinile aiurea şi blochează accesul spre tomberoanele de gunoi continuă în Chişinău. Nicio milă nu există nici faţă de cei care au ditamai un automobil premium cu stea în frunte, cum ar fi acest Mercedes-Benz S-Class de generaţie mai veche.

Într-o curte dintr-un sector al capitalei, sedanul în cauză a fost “trântit” peste noapte într-un loc necorespunzător. Proprietarul nici măcar uniform nu s-a gândit să-l aranjeze la urma urmei.

Un astfel de comportament iresponsabil a şi fost “pedepsit” de vreun vecin, care a ataşat un pachet cu deşeuri de steaua de pe vârful capotei, în speranţa că pentru şofer va fi o lecţie şi în viitor va parca corect, dar şi acolo unde trebuie. Vezi situaţia pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram