„Atunci când o persoană din clasă este infectată, clasa automat trece în regim online de predare”. Declarația a fost făcută de către ministra Sănătății Viorica Dumbărveanu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

„Noi avem actualmente și clase și instituții educaționale care sunt în carantină. Carantina nu înseamnă sistarea procesului educațional, dar se trece la  regimul de predare online”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Minsitra Sănătății a mai declarat că deocamdată nu se poate de vorbit despre revenirea la modelul de predare doar în regim online, însă, la un astfel de regim se va trece doar în cazul în care în cadrul unei unități administrativ teritoriale va fi o situație epidemiologică nefavorabilă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!