Camuflajul de pe prototipul noului BMW M3 ne-a înşelat! Sedanul sport va dispune de un design similar noului M4 Coupe în ceea ce priveşte partea frontală. Respectiv, ambele maşini vor împărţi aceeași grilă de radiator verticală şi cu lame orizontale.

Încă o diferenţă notabilă sunt farurile. Cele de pe BMW M4 vor fi folosite şi de BMW M3, comparativ cu cele pe care le utilizează un obişnuit Seria 3. Un asemenea truc am văzut şi la Audi, de exemplu: noul RS 6 Avant foloseşte farurile lui RS 7 Sportback.

Acestea ar fi primele fotografii oficiale cu maşinile, care au scăpat online înainte de premieră. Aceasta din urmă este programată pentru ziua de mâine, 23 septembrie! Staţi aproape pentru a afla în scurt timp detalii despre modele, dar şi cât costă. Vezi toate fotografiile disponibile acum, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!