/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Poţi vedea cum arată noile BMW M3 şi BMW M4 Coupe înainte de premieră. Primele imagini

missing
22 septembrie 2020, ora 08:49

Camuflajul de pe prototipul noului BMW M3 ne-a înşelat! Sedanul sport va dispune de un design similar noului M4 Coupe în ceea ce priveşte partea frontală. Respectiv, ambele maşini vor împărţi aceeași grilă de radiator verticală şi cu lame orizontale.

Încă o diferenţă notabilă sunt farurile. Cele de pe BMW M4 vor fi folosite şi de BMW M3, comparativ cu cele pe care le utilizează un obişnuit Seria 3. Un asemenea truc am văzut şi la Audi, de exemplu: noul RS 6 Avant foloseşte farurile lui RS 7 Sportback.

Acestea ar fi primele fotografii oficiale cu maşinile, care au scăpat online înainte de premieră. Aceasta din urmă este programată pentru ziua de mâine, 23 septembrie! Staţi aproape pentru a afla în scurt timp detalii despre modele, dar şi cât costă. Vezi toate fotografiile disponibile acum, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram