auto

Premieră: Nu veţi crede, dar acesta este un Ferrari şi va exista în doar 15 exemplare

22 septembrie 2020, ora 09:50
Distribuie:

Atelierul Carrozzeria Touring Superleggera din Milano îşi arată lumii noul său proiect. Se numeşte Aero 3, este un supercar şi are la bază modelul care a intrat deja în istorie – Ferrari F12berlinetta!

De fapt foloseşte doar şasiul şi motorul căluţului cabrat, tehnic vorbind, ceea ce înseamnă că din punct de vedere mecanic, electric şi electronic nu există nicio diferenţă.

Italienii spun că în procesul de creare a noii caroserii s-au inspirat de la maşinile de curse ale anilor ’30 ai secolului trecut. Acest lucru se poate observa mai mult prin forma părţii posterioare, acolo unde nu există vreo lunetă, ci un capac cu o aripă montată central, vertical. Noua “haină” este realizată integral din fibră de carbon. Află mai multe şi vezi modelul în peste 100 de fotografii, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram