Atelierul Carrozzeria Touring Superleggera din Milano îşi arată lumii noul său proiect. Se numeşte Aero 3, este un supercar şi are la bază modelul care a intrat deja în istorie – Ferrari F12berlinetta!

De fapt foloseşte doar şasiul şi motorul căluţului cabrat, tehnic vorbind, ceea ce înseamnă că din punct de vedere mecanic, electric şi electronic nu există nicio diferenţă.

Italienii spun că în procesul de creare a noii caroserii s-au inspirat de la maşinile de curse ale anilor ’30 ai secolului trecut. Acest lucru se poate observa mai mult prin forma părţii posterioare, acolo unde nu există vreo lunetă, ci un capac cu o aripă montată central, vertical. Noua “haină” este realizată integral din fibră de carbon. Află mai multe şi vezi modelul în peste 100 de fotografii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!