/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Accident cumplit la Ciocana. Un bărbat a decedat, iar alți doi au ajuns la spital

missing
22 septembrie 2020, ora 15:23

Un bărbat a decedat, iar alți doi șoferi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident cumplit de pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei. Accidentul s-a produs astăzi în jurul orei 14.00.

Potrivit poliției, la fața locului a fost îndreptată grupa operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Oamenii legii au stabilit că în accident au fost implicate automobile de marca Dacia, Mercedes ML, Mercedes și Fiat.

În prezent, polițiștii desfășoară la fața locului acțiuni de urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sursa video: Echipa.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram