Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, și-a expus talentele de cântăreț, după ce a fost invitatul unei emisiuni la postul de radio DiasporaFM. Provocat de către gazdele emisiunii, politicianul a interpretat piesa „Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel.

Chiar dacă nu a reușit din prima, totuși, politicianul nu a renunțat și a continuat cu umor. Între timp, acesta a fost încurajat de prezentatori.

Ieri, Dorin Chirtoacă a fost invitatul emisiunii „Cutia Neagră ” de la TV8. În cadrul emisiunii acesta a vorbit și din ce venituri trăiește.

Dodin Chirotacă este un politician din Republica Moldova, lider al Partidului Liberal. Acesta a fost ales de 3 ori la funcția de primar al Chișinăului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!