/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Violeta Ivanov a depus listele cu semnături la CEC: „Trântorii politici care au promis lucruri oamenilor, nu vor avea o viață bună”

missing
22 septembrie 2020, ora 12:59

Violeta Ivanov, candidata Partidului Șor la funcția de reședinte al țării, a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele cu semnături în susținerea sa. 

„Am colectat semnăturile destul de minuțios, respectând cerințele Comisiei Naționale, a specialiștilor din domeniul sănătății în contextul situației excepționale din țară. Sunt sigură că toate semnăturile corespund legislației și condițiilor care au fost înaintate de către CEC. Vom aștepta decizia CEC și suntem gata pentru campania electorală”, a declarat Ivanov.

De asemenea, aceasta a declarat că are pregătit nu doar un decret sau două, dar o strategie profundă de dezvoltare a Republicii Moldova în limitele compenței funcției de președinte al statului: „Unicul lucru pe care vreau să-l spun este că trântorii politici care au promis lucruri cetățenilor și nu au făcut nimic nu vor avea o viață bună”, a conchis aceasta.

Amintim că, deocamdată doar 3 politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie: Andrei Năstase, Renato Usatîi și Tudor Deliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram