Violeta Ivanov, candidata Partidului Șor la funcția de reședinte al țării, a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele cu semnături în susținerea sa. 

„Am colectat semnăturile destul de minuțios, respectând cerințele Comisiei Naționale, a specialiștilor din domeniul sănătății în contextul situației excepționale din țară. Sunt sigură că toate semnăturile corespund legislației și condițiilor care au fost înaintate de către CEC. Vom aștepta decizia CEC și suntem gata pentru campania electorală”, a declarat Ivanov.

De asemenea, aceasta a declarat că are pregătit nu doar un decret sau două, dar o strategie profundă de dezvoltare a Republicii Moldova în limitele compenței funcției de președinte al statului: „Unicul lucru pe care vreau să-l spun este că trântorii politici care au promis lucruri cetățenilor și nu au făcut nimic nu vor avea o viață bună”, a conchis aceasta.

Amintim că, deocamdată doar 3 politicieni au fost înregistrați de către CEC la funcția de candidat pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie: Andrei Năstase, Renato Usatîi și Tudor Deliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!