/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cine şi-a pierdut… remorca de TIR?! Ce spune poliţia despre situaţia neobişnuită de pe strada Petricani

missing
23 septembrie 2020, ora 16:45

Privelişte mai neobişnuită în traficul din Chişinău. Pe strada Petricani, la intersecţie cu strada Mirceşti, chiar în mijlocul drumului, cineva şi-a “uitat” remorca de la TIR!

Imaginile au ajuns şi în atenţia noastră, motiv pentru care am decis să aflăm ce exact s-a întâmplat acolo în seara zilei de ieri.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că autorităţile au fost sesizate despre obstacol în jurul orei 20:00. Unui camion marca DAF i-a căzut remorca, primul oprindu-se la câţiva metri distanţă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram