Primarul Capitalei Ion Ceban acuză unii judecători că iau decizii iresponsabile. Este vorba despre o hotărâre a Judecătoriei Chișinău prin care SA „Apă-Canal” i-a fost interzis să debranșeze agenții economici care revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizare publică. De altfel, primarul spune că anume acesta este motivul pentru care în Capitală miroase urât. 

„Pute în sistemul judecătoresc, iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile! După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în Capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutor”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul spune că în ultima perioadă se confruntă tot mai des cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale sau întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase. În acest sens, edilul dă asigurări că lista acelor agenți economici care încalcă normele, va fi făcută publică.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!