/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi tineri s-au intoxicat cu fum după ce apartamentul în care erau a fost cuprins de flăcări

23 septembrie 2020, ora 09:53

Doi băieți au avut de suferit aseară după ce în apartamentul în care se aflau a izbucnit un incendiu. Flăcările au izbucnit într-un apartament de pe strada Decebal nr.33 din municipiul Bălți. Pentru lichidarea focului au intervenit două echipe de pompieri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, din locuință au ars bunurile materiale. Pompierii au reușit lichidarea incendiului fără ca acesta să afecteze alte apartamente.

În urma arderii două persoane au avut de suferit – un minor în vârstă de 17 ani și un tânăr în vârstă de 18 ani s-au ales intoxicații cu produsele de ardere. Ambii tineri au fost transportați pentru ulterioare îngrijiri la spitalul municipal din Bălți.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 82 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram