Doi băieți au avut de suferit aseară după ce în apartamentul în care se aflau a izbucnit un incendiu. Flăcările au izbucnit într-un apartament de pe strada Decebal nr.33 din municipiul Bălți. Pentru lichidarea focului au intervenit două echipe de pompieri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, din locuință au ars bunurile materiale. Pompierii au reușit lichidarea incendiului fără ca acesta să afecteze alte apartamente.

În urma arderii două persoane au avut de suferit – un minor în vârstă de 17 ani și un tânăr în vârstă de 18 ani s-au ales intoxicații cu produsele de ardere. Ambii tineri au fost transportați pentru ulterioare îngrijiri la spitalul municipal din Bălți.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 82 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!