Noul Tesla Model S Plaid este un lucru cu adevărat cool, însă singura probabilă modalitate ca maşinile electrice să le poată înlocui într-un final pe cele cu motoare cu combustie internă este ca preţul acestora să fie cât mai mic posibil.

Din fericire, se pare că CEO-ul Tesla, Elon Musk, știe și el acest lucru și este “încrezător” că firma sa poate construi un vehicul electric de 25.000 de dolari în următorii ani.

Cu subvenţiile actuale de la stat, care pot ajunge până la 10.000 de euro în Europa, dar şi cu unele viitoare care ar putea fi chiar un pic mai mari, doar imaginați-vă care va fi atunci suma totală ce va fi achitată de consumator! Unde mai pui costul redus de exploatare şi întreţinere! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!