/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Elon Musk a anunţat pregătirea unei maşini electrice de 25000 de dolari

missing
23 septembrie 2020, ora 12:24

Noul Tesla Model S Plaid este un lucru cu adevărat cool, însă singura probabilă modalitate ca maşinile electrice să le poată înlocui într-un final pe cele cu motoare cu combustie internă este ca preţul acestora să fie cât mai mic posibil.

Din fericire, se pare că CEO-ul Tesla, Elon Musk, știe și el acest lucru și este “încrezător” că firma sa poate construi un vehicul electric de 25.000 de dolari în următorii ani.

Cu subvenţiile actuale de la stat, care pot ajunge până la 10.000 de euro în Europa, dar şi cu unele viitoare care ar putea fi chiar un pic mai mari, doar imaginați-vă care va fi atunci suma totală ce va fi achitată de consumator! Unde mai pui costul redus de exploatare şi întreţinere! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram