Primăria municipiului Chișinău informează că pe strada Albișoara, intersecție cu bulevardul Grigore Vieru (sub podul de la Circ), serviciile municipale de profil desfășoară lucrări pe partea carosabilă. 

Astfel, în legătură cu speculațiile apărute în spațiul public vizavi de intervențiile pe acest sector de stradă, Administrația publică locală Chișinău face următoarele precizări.

Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de montare a două conducte cu diametrul de 600 mm fiecare, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă. Totodată, aplicarea stratului de egalizare, pe acest sector de drum, nu reprezintă o eroare de planificare sau o scăpare a muncitorilor pe șantier, ci vine să stabilească cu exactitate maximă unghiul de înclinare la construcția noului tronson de canalizare pluvială.

Primăria susține că proiectul de renovare a străzii Albișoara prevede, de asemenea, majorarea capacității rețelei de canalizare pluviale, în acest scop, fiind montate suplimentar receptoare pentru captarea apelor de ploaie. Iar unul dintre obiectivele de bază a reabilitării  străzii este de a reduce riscul acumulărilor de ape și inundarea sectorului de drum sub podul de la Circ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!