Modelul îmbunătățit KIA Stinger facelift a fost dezvăluit astăzi pentru prima dată în specificațiile sale pentru Europa, la aproape o lună după ce a debutat complet în Coreea de Sud.

Sedanul sportiv în caroserie fastback se mândrește acum cu un design împrospătat, care îi accentuează caracterul de gran turismo și cu o gamă de tehnologii și sisteme de siguranță îmbunătățite.

Modelul îmbunătățit Stinger vine cu un design exterior împrospătat și cu îmbunătățiri la aspectul și calitatea habitaclului, oferind proprietarilor mai multe opțiuni de culori și materiale în același timp. Interiorul modernizat reconfirmă identitatea de grand tourer a lui Stinger. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!