În cadrul Tesla Battery Day, unde Elon Musk a dezvăluit un nou design de baterie cilindrică şi noul Model S Plaid, antreprenorul a făcut un anunţ la fel de important în ceea ce priveşte primul pickup al mărcii, după ce a fost întrebat care este soarta modelului.

În special, Musk a vorbit despre câte rezervări s-au făcut pentru această maşinărie. Când un membru al publicului l-a întrebat despre volumul anual estimat al producției, el a răspuns: “Este greu de spus care ar fi exact volumul pentru Tesla Cybertruck. Precomenzile sunt gigantice, așa că, nu știu, mai mult de jumătate de milion sau de 600.000 de unităţi. Ne-am oprit din a mai calcula”.

De cealaltă parte, o statistică neoficială, dusă de Cybertruckownersclub, arată că numărul total de rezervări depăşeşte 739.000! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!