/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Oficial: Tesla are peste 600000 de precomenzi pentru Cybertruck! În forma în care este va fi exclusiv pentru SUA

missing
23 septembrie 2020, ora 10:47

În cadrul Tesla Battery Day, unde Elon Musk a dezvăluit un nou design de baterie cilindrică şi noul Model S Plaid, antreprenorul a făcut un anunţ la fel de important în ceea ce priveşte primul pickup al mărcii, după ce a fost întrebat care este soarta modelului.

În special, Musk a vorbit despre câte rezervări s-au făcut pentru această maşinărie. Când un membru al publicului l-a întrebat despre volumul anual estimat al producției, el a răspuns: “Este greu de spus care ar fi exact volumul pentru Tesla Cybertruck. Precomenzile sunt gigantice, așa că, nu știu, mai mult de jumătate de milion sau de 600.000 de unităţi. Ne-am oprit din a mai calcula”.

De cealaltă parte, o statistică neoficială, dusă de Cybertruckownersclub, arată că numărul total de rezervări depăşeşte 739.000! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram