Modelul de curse Audi R8 LMS a înregistrat cinci victorii din 2012 în cursa de 24 de ore de pe circuitul Nurburgring, numit în popor “Iadul Verde”, care este considerată una dintre cele mai dure și mai populare curse de anduranță din lume.

Ca un tribut adus marii povești de succes, divizia Audi Sport GmbH prezintă o ediție specială limitată a mașinii stradale care-i stă la bază – R8 green hell!

Legătura strânsă dintre automobilul sport stradal și mașina de curse este, de asemenea, subliniată la cele 24 de ore din acest an ale cursei de la Nürburgring, eveniment care se va deschide oficial din 24 septembrie curent. Maşina de curse GT3 cu numărul 1, care este folosită de Audi Sport Team Phoenix, este adaptat vizual la ediţia specială cu o folie în culoare verde închis. Află mai multe detalii despre model, dar şi dacă îţi permiţi unul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!