/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Ediţia limitată Audi R8 green hell

missing
23 septembrie 2020, ora 13:09

Modelul de curse Audi R8 LMS a înregistrat cinci victorii din 2012 în cursa de 24 de ore de pe circuitul Nurburgring, numit în popor “Iadul Verde”, care este considerată una dintre cele mai dure și mai populare curse de anduranță din lume.

Ca un tribut adus marii povești de succes, divizia Audi Sport GmbH prezintă o ediție specială limitată a mașinii stradale care-i stă la bază – R8 green hell!

Legătura strânsă dintre automobilul sport stradal și mașina de curse este, de asemenea, subliniată la cele 24 de ore din acest an ale cursei de la Nürburgring, eveniment care se va deschide oficial din 24 septembrie curent. Maşina de curse GT3 cu numărul 1, care este folosită de Audi Sport Team Phoenix, este adaptat vizual la ediţia specială cu o folie în culoare verde închis. Află mai multe detalii despre model, dar şi dacă îţi permiţi unul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram