/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră europeană: noul Renault Arkana vine pe această piaţă în format hibrid

23 septembrie 2020, ora 12:22

Este cu adevărat o veste bună şi s-a pus capăt unui zvon: noul Renault Arkana vine în Europa! Automobilul este într-o specificaţie mai apropiată de cea existentă pe piaţa din Coreea de Sud, mai degrabă decât cea care se produce pentru câteva ţări din spaţiul CSI, precum Ucraina sau Federaţia Rusă.

SUV-ul coupe sportiv și dinamic al mărcii Renault vine pe piața europeană echipat din plin cu tehnologie, într-o versiune HYBRID E-TECH și una R.S. Line cu un design și mai dinamic şi distinctiv, pe care-l puteţi admira în galeria foto.

Odată cu lansarea cu succes în Europa a SUV-ului său coupe Arkana, Renault a reinventat codurile convenționale ale pieței pentru a deveni primul producător auto de serie care oferă clientului de pe continent un SUV în stil coupe, până acum un profil exclusiv pentru mărcile premium. Află toate detaliile despre model, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram