Este cu adevărat o veste bună şi s-a pus capăt unui zvon: noul Renault Arkana vine în Europa! Automobilul este într-o specificaţie mai apropiată de cea existentă pe piaţa din Coreea de Sud, mai degrabă decât cea care se produce pentru câteva ţări din spaţiul CSI, precum Ucraina sau Federaţia Rusă.

SUV-ul coupe sportiv și dinamic al mărcii Renault vine pe piața europeană echipat din plin cu tehnologie, într-o versiune HYBRID E-TECH și una R.S. Line cu un design și mai dinamic şi distinctiv, pe care-l puteţi admira în galeria foto.

Odată cu lansarea cu succes în Europa a SUV-ului său coupe Arkana, Renault a reinventat codurile convenționale ale pieței pentru a deveni primul producător auto de serie care oferă clientului de pe continent un SUV în stil coupe, până acum un profil exclusiv pentru mărcile premium. Află toate detaliile despre model, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!