Primele premiere auto pe care dorim să vi le prezentăm astăzi sunt noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupe. Automobilele sport au debutat în această pentru noi noapte.

În cazul noului M3 premiera se întâmplă exact după 35 de ani de la apariţia primei generaţii în caroserie E30! Noile modele sunt cunoscute sub nomenclatura G80 şi G82 respectiv.

Motoarele ce propulsează noile automobile de înaltă performanţă combină capacitatea de a urca în turaţii pentru care modelele M sunt renumite, cu cea mai recentă versiune a tehnologie M TwinPower Turbo. Rezultatul este un nou punct maxim pentru motoarele BMW pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie în ceea ce priveşte puterea şi cuplul. Află toate detaliile esenţiale despre maşini şi admiră-le într-o mega galerie foto din 240 de fişiere, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!