/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră: Noile BMW M3 şi M4 Coupe – până la 510 CP, cu RWD sau AWD, cu transmisie manuală sau M Steptronic

23 septembrie 2020, ora 08:34

Primele premiere auto pe care dorim să vi le prezentăm astăzi sunt noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupe. Automobilele sport au debutat în această pentru noi noapte.

În cazul noului M3 premiera se întâmplă exact după 35 de ani de la apariţia primei generaţii în caroserie E30! Noile modele sunt cunoscute sub nomenclatura G80 şi G82 respectiv.

Motoarele ce propulsează noile automobile de înaltă performanţă combină capacitatea de a urca în turaţii pentru care modelele M sunt renumite, cu cea mai recentă versiune a tehnologie M TwinPower Turbo. Rezultatul este un nou punct maxim pentru motoarele BMW pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie în ceea ce priveşte puterea şi cuplul. Află toate detaliile esenţiale despre maşini şi admiră-le într-o mega galerie foto din 240 de fişiere, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram