Tesla a organizat în această pentru noi noapte un eveniment important în istoria sa şi avem să vă spunem mai multe lucruri pe baza a ceea ce am urmărit până după ora două. Însă în cadrul Tesla Battery Day a fost prezentată flash o premieră – noua versiune de top pentru Model S – Plaid!

Despre acest model am auzit de ceva timp că este în teste şi iată că în sfârşit va fi disponibil în serie. În cadrul evenimentului a fost arătat şi un scurt teaser video, în care se menţionează principalele caracteristici, dar şi se anunţă despre stabilirea unui timp de tur record.

Îl numim un concurent direct pentru noul Lucid Air din cauza preţului, autonomiei şi performanţei dinamice pe care o oferă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!