O femeie de 56 de ani din capitală a fost reținută, fiind suspectată de pregătirea unui omor. Aceasta a fost reținută pentru 72 de ore.

„Femeia a intrat în vizorul SIS, după ce s-a implicat în căutarea unui „killer” cu experiență de luptă în Donbass, care urma să omoare un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit informațiilor, în timpul operațiunii, un ofițer sub acoperire s-a prezentat drept killer, urmând ca pentru o sumă de bani să execute omorul.

Aceasta a fost reținută în flagrant, în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe de bani.

Femeia riscă până la 20 de ani închisoare sau chiar detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!