/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ A încercat să se răzbune și a pregătit un omor la comandă. O femeie din capitală, reținută

missing
23 septembrie 2020, ora 10:39

O femeie de 56 de ani din capitală a fost reținută, fiind suspectată de pregătirea unui omor. Aceasta a fost reținută pentru 72 de ore.

„Femeia a intrat în vizorul SIS, după ce s-a implicat în căutarea unui „killer” cu experiență de luptă în Donbass, care urma să omoare un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit informațiilor, în timpul operațiunii, un ofițer sub acoperire s-a prezentat drept killer, urmând ca pentru o sumă de bani să execute omorul.

Aceasta a fost reținută în flagrant, în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe de bani.

Femeia riscă până la 20 de ani închisoare sau chiar detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram