Incendiu puternic într-un apartament, din municipiul Bălți. Doi tineri au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu fum, iar mai multe bunuri din locuință au fost făcute scrum. Două echipaje ale pompierilor au luptat flăcările și au reușit să prevină răspândirea focului. Potrivit oamenilor legii, preliminar, incendiul ar fi pornit de la un scurt circuit. 

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 5 al acestui bloc de locuit de pe strada Decebal. Versiunea preliminară este că focul a pornit în urma unui scurt circuit la acest prelungitor.”

Focul a izbucnit noaptea trecută, în timp ce familia, care locuiește în apartament, dormea. Proprietarul apartamentului spune că s-a trezit de la mirosul puternic de fum.

„Eu eram în altă odaie, unde dormea băiatul. Incendiul a pornit în cameră la băiat, la balcon. A ars balconul că era de lemn.”

Bărbatul spune că familia sa nu a avut de suferit. În schimb, doi vecini, de 17 și respectiv 18 ani, care le-au sărit în ajutor s-au intoxicat cu fum și au ajuns la spital.

„Au venit două persoane să ajute și s-au intoxicat cu fum și gata.”

Această femeie locuiește la etajul patru al blocului, unde s-a produs incendiul, și spune că s-a trezit de la sunetul de sirene.

„Am auzit pompierii. Când au venit, acolo la etajul cinci deja ardea. Două echipaje de pompieri au stins totul în aproximativ cinci minute.”

LILIANA PUȘCAȘ, OFIȚERĂ DE PRESĂ, IGSU: „Angajații inspectoratului au stabilit că au ars bunurile materiale din interiorul unei locuințe. Pompierii au reușit lichidarea incendiului, fără ca să se răspândească.”

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 82 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!