Polițiștii au oferit detalii despre cazul de la benzinăria din satul Rădoia, raionul Sîngerei, acolo unde trei bărbați au intrat în stația Peco și în timp ce achitau cumpărăturile, unul dintre ei a îndreptat o armă spre camera de supraveghere.

Oamenii legii spun că atât cuțitul cât și armele erau mulaje. La o astfel de concluzie s-a ajuns după ce au fost efectuate percheziții la domiciliul unuia dintre tineri. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani.

„Au fost ridicate următoarele obiecte: un obiect asemănător cu armă confecționat total din lemn cu curea, un obiect asemănător cu pistol confecționat din metal vizual fără mecanisme de dare a focului de culoare cafenie, un cuțit cu lamă lungă, un binoclu de culoare neagră cu inscripția ,,cobra” , toc pentru pistol de culoare neagră, care din spusele ultimului au fost procurate din Germania”, au declarat oamenii legii.

Tinerii au mai spus polițiștilor că se cunosc cu operatorul și că nu au avut careva intenții huliganice. Cuțitul și pistolul urmează a fi îndreptate la Direcției Nord a Centrului Tehnico -Criminalistic și Expertize Judiciare al Inspectoratului General al Poliției.

Amintim că scenele au fost surprinse de camerele de luat vederi, din incinta localului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!