/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Victorie în fața Franței. Naționala Moldovei de futsal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2

missing
23 septembrie 2020, ora 07:00

După ce a obținut victorii în fața Angliei și Olandei, naționala noastră de futsal a învins-o și pe Franța. „Tricolorii” s-au impus în fața francezilor cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe pământul adversarilor.

După o pauză lungă, fără meciuri, „tricolorii” au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici”, însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri. Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile.

La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers.

Băieții noștri au bătut fierul cât era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1.

Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrângerea. În trecut, naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram