După ce a obținut victorii în fața Angliei și Olandei, naționala noastră de futsal a învins-o și pe Franța. „Tricolorii” s-au impus în fața francezilor cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe pământul adversarilor.

După o pauză lungă, fără meciuri, „tricolorii” au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici”, însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri. Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile.

La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers.

Băieții noștri au bătut fierul cât era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1.

Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrângerea. În trecut, naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!