Școlile a căror clase de informatică nu corespund standardelor de dotare cu tehnologii informaționale și comunicaționale, vor beneficia de 150 de calculatoare, transmise printr-o hotărâre de Guvern aprobată miercuri, 23 septembrie, în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri.

Computerele au fost donate Ministerului Educației, Culturii și Cercetării de către Oficiul Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Republica Coreea. Instituțiile de învățământ beneficiare au fost selectate de minister, asigurându-se echitabilitatea, astfel încât toate raioanele Republicii Moldova să beneficieze minimum o dată de donația Republicii Coreea.

În context, au fost examinate toate adresările parvenite din partea organelor locale de specialitate în domeniul învățământului și autoritățile administrației publice locale, listele instituțiilor beneficiare de calculatoare din anii precedenți și lista instituțiilor propuse de Consiliul Național al Elevilor.

Bunurile vor fi transmise cu acordul consiliilor locale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!