Chiar pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, chiar în inima Chişinăului, acolo unde de regulă sunt cei mai mulţi ochi în trafic şi pe trotuare, unde totul se vede, unii şoferi se încumetă să încalce reguli fără cea mai mică ruşine.

De ce? Pentru că se ştie că această arteră nu este patrulată intens de echipaje de poliţie, iar camerele de supraveghere nu pot da instant o palmă usturătoare, atât peste obraz, cât şi peste buzunar.

Un martor ocular, care ne-a trimis clipul de mai jos la adresa de e-mail a redacţiei, s-a “minunat” cum timp de aproximativ trei minute conducătorul unui SUV a comis patru încălcări de marcaj rutier. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!