Doi copii au fost salvați după ce locuința în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit aseară, în localitatea Cârnățeni din raionul Căușeni.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 21:18, iar la fața locului a intervenit un echipaj care a localizat flăcările la ora 22:00.

În timpul intervenției, salvatorii au scos din locuința cuprinsă de foc două fete de 11 și, respectiv, 7 ani, care au încercat să se ascundă de flăcări. Potrivit informațiilor, copii nu au avut de suferit.

Flăcările au distrus și o anexă care se afla lângă locuința afectată.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului sunt investigate.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 71 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!