/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Doi copii, scoși dintr-o casă cuprinsă de flăcări la Căușeni. Focul a distrus și o anexă

24 septembrie 2020, ora 11:49

Doi copii au fost salvați după ce locuința în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit aseară, în localitatea Cârnățeni din raionul Căușeni.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 21:18, iar la fața locului a intervenit un echipaj care a localizat flăcările la ora 22:00.

În timpul intervenției, salvatorii au scos din locuința cuprinsă de foc două fete de 11 și, respectiv, 7 ani, care au încercat să se ascundă de flăcări. Potrivit informațiilor, copii nu au avut de suferit.

Flăcările au distrus și o anexă care se afla lângă locuința afectată.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului sunt investigate.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 71 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram