Şi totuşi “stilul” unor moldoveni de a-şi parca maşinile rămâne inconfundabil. Într-o oarecare măsură acest lucru arată şi cât de ordonată le este viaţa pe care o duc de zi cu zi. De statutul de şofer responsabil, promovat inclusiv prin acest mod de a parca, nici nu mai vorbim.

Ce am dorit de fapt să vă arătăm prin acest articol, de fapt ce a dorit un cititor AutoBlog.MD ca să ştie alţii prin imaginile pe care ni le-a trimis la adresa redacţiei, este indiferenţa unor colegi de-ai noştri din trafic.

Deşi la sigur, în proporţie de 100 de procente, după ce-şi lasă automobilele şi pleacă unde au nevoie, văd la ieşirea din ele cum le-au aranjat, nu se schimbă nicio iotă – lenea este prea mare de a urca din nou la volan şi a le repoziţiona cât de cât corect. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!