Un moldovean este cercetat de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor. Astfel, în urma percheziție, efectuată la adresa de domiciliu a acestuia, au fost ridicate 26 de plăcuțe de înmatriculare străine. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, 23 septembrie.

În baza informațiilor deținute, angajații Poliției de Frontieră au acționat conform competențelor în prevenirea introducerii ilicite a mijloacelor de transport pe teritoriul Republicii Moldova. În cadrul cercetărilor a fost efectuată o percheziție la domiciliul unui locuitor din raionul Briceni, în vârstă de 33 de ani. Acesta avea improvizat în curtea gospodărie un centru de deservire auto pentru care nu deținea autorizație de funcționare.

Mai mult, bărbatul este bănuit, împreună cu alți complici, de falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor, inclusiv prin ștanțarea semnelor de marcare a caroseriei. Astfel, în timpul percheziției au fost ridicate 26 de plăcuțe de înmatriculare străine.

Acțiunile de urmărire penală cât și măsurile speciale de investigații se desfășoară și la această oră în vederea stabilirii și identificării tuturor figuranților implicați în aceste ilegalități. De asemenea, pe numele moldoveanului a fost inițiată o cauză penală în baza art. 276 al.1, Cod Penal al Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!