În ciuda pandemiei de coronavirus, prequelul serialului HBO de succes “Game of Thrones” va fi gata, aşa cum era prevăzut, în doi ani, a confirmat Casey Bloys, preşedintele HBO, pentru Deadline, transmite news.ro.

Preşedintele canalului de televiziune american a indicat că în prezent este realizată distribuţia. Filmările vor debuta în 2021, iar lansarea va fi la începutul anului 2022 pentru a putea spera la nominalizări pentru premiile Emmy.

“House of the Dragon” este inspirat de romanul lui George R.R. Martin “Fire & Blood”.

Ryan Condal, co-creator al “Colony”, este scenaristul serialului care vorbeşte despre naşterea şi moartea casei Targaryen. Zece episoade au fost deja comandate.

Un alt proiect de prequel al “Game of Thrones”, cu Naomi Watts, şi din care a fost filmat un prim episod în vara lui 2019, nu va fi lansat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!