Conducătorii de autocamioane grele ar face bine să ia act de aceste informaţii. Inclusiv la această oră, drumul din satul Palanca, care face legătura cu vama Palanca, se află în proces de reparaţie!

Imaginile publicate de un membru al grupului InfoTrafic.MD arată care este situaţia la moment. Tot el recomandă camionagiilor ocolirea după posibilitate a acestei zone pentru a evita careva neplăceri din cauza carosabilului stricat.

De cealaltă parte, contactat de AutoBlog.MD, Serviciul Vamal ne-a confirmat că drumul din localitatea Palanca este în reparație, însă nu există careva restricții pentru transport. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!