/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În atenţia conducătorilor de TIR-uri! Se fac lucrări de reparaţie a drumului din satul Palanca

missing
24 septembrie 2020, ora 12:54

Conducătorii de autocamioane grele ar face bine să ia act de aceste informaţii. Inclusiv la această oră, drumul din satul Palanca, care face legătura cu vama Palanca, se află în proces de reparaţie!

Imaginile publicate de un membru al grupului InfoTrafic.MD arată care este situaţia la moment. Tot el recomandă camionagiilor ocolirea după posibilitate a acestei zone pentru a evita careva neplăceri din cauza carosabilului stricat.

De cealaltă parte, contactat de AutoBlog.MD, Serviciul Vamal ne-a confirmat că drumul din localitatea Palanca este în reparație, însă nu există careva restricții pentru transport. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram