Primele exemplare comandate de către clienţi, ale noului McLaren 765LT, model prezentat încă în martie 2020, se încep a fi asamblate manual abia acum la Centrul de Producție McLaren din Woking, Marea Britanie. Livrările maşinii – cel mai extrem model din McLaren Super Series până în prezent – vor începe la sfârșitul acestei luni.

Doar 765 de autoturisme numerotate individual vor fi oferite la nivel global, producția pentru 2020 fiind alocată integral, în timp ce interesul pentru model depășeşte cu mult producția totală programată.

Noul McLaren 765LT încorporează toate atributele renumite ale maşinilor McLaren LT, inclusiv implicarea șoferului, greutatea redusă, dinamica orientată spre circuit, aerodinamica optimizată și puterea sporită. Un program cuprinzător de inginerie de reducere a greutății a făcut ca modelul să fie mai uşor cu 80 de kg decât un 720S obişnuit. Citeşte articolul mai departe şi vezi opţiune de personalizare anunţate, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!