/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Noul McLaren 765LT, cu un corp realizat integral din fibră de carbon, arată de-a dreptul spectaculos

missing
24 septembrie 2020, ora 14:25

Primele exemplare comandate de către clienţi, ale noului McLaren 765LT, model prezentat încă în martie 2020, se încep a fi asamblate manual abia acum la Centrul de Producție McLaren din Woking, Marea Britanie. Livrările maşinii – cel mai extrem model din McLaren Super Series până în prezent – vor începe la sfârșitul acestei luni.

Doar 765 de autoturisme numerotate individual vor fi oferite la nivel global, producția pentru 2020 fiind alocată integral, în timp ce interesul pentru model depășeşte cu mult producția totală programată.

Noul McLaren 765LT încorporează toate atributele renumite ale maşinilor McLaren LT, inclusiv implicarea șoferului, greutatea redusă, dinamica orientată spre circuit, aerodinamica optimizată și puterea sporită. Un program cuprinzător de inginerie de reducere a greutății a făcut ca modelul să fie mai uşor cu 80 de kg decât un 720S obişnuit. Citeşte articolul mai departe şi vezi opţiune de personalizare anunţate, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram